2019.01.03. 17:43:39 9840 319

„Ó, Mr.Alkohol!” – Így távolítsd el, ha a ruhádon landol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évvégi duhajkodásnak, eszem-iszomnak nagy valószínűséggel nem egy csinos ruha, fehér vagy egyéb színű férfi ing esett áldozatul. Mert bizony, a foltok nem kímélnek minket akkor sem, ha „csiniben” vagyunk! Sőt, talán még jobban is vonzzuk őket!

Folt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Folt

Ha a Te blúzodra, nadrágodra, szoknyádra, blézeredre, ruhádra is jutott néhány csepp alkoholos nedű, a következő tippek segítségével könnyedén, de legalábbis könnyebben eltávolíthatod őket.

Némi söröcske…

Sörtfolt esetén a langyos víz csodákra lehet képes! Tedd a foltot langyos vízbe, vagy langyos víz alá!

Egy kis tömény…

Tedd a foltos ruhát hideg vízbe, és várd, míg a folt eltűnik.

Az a fránya vörösbor…

A vörösbor elég durva nyomot bír hagyni, úgyhogy ide már kell némi „fűszer”. Szórd meg sóval a foltot, majd mosd át a ruhadarabot meleg vízzel!

Ha nem megy azonnal…

Sajnos, ebben az esetben számolni kell azzal, hogy a folt nem tűnik el teljesen! Áztasd a ruhát glicerin és víz keverékébe, majd öblítsd át ecetes vízzel.

A szőnyegre is jutott belőle?

A házibuli jó dolog, ám számolnunk kell vele, hogy emitt-amott kilöttyent egy kis bor, egy kis sör, szóval valami alkoholtartalmú ital.

  • Ha időben észreveszed, töröld fel a foltot hideg vízzel!

  • Ha bőr ülőgarnitúrád van, akkor érdemes szemfülesnek lenned, és azonnal eltünteti a foltot, egy száraz rongy segítségével. Aztán töröld át vizes szivaccsal és hagyd megszáradni.

  • Előfordul, hogy a szőnyeg bánja az esti bulit. Ha „megkezelted” a foltot, némi alkohollal itasd át a szőnyeget a problémás területen. Sörfolt esetén használj 3 %-os alkohol és langyos víz keverékét!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...