2024.04.01. 12:30:01 4848 197

Nyusziugrás ás társai! – 4+1 kreatív húsvéti gyerekjáték
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megérkezett a várva-várt húsvét, vele együtt a jó idő (de legalábbis a jobb idő), irány az udvar, a kert, a közeli park, a természet és szippantsunk egyet a finom tavaszi levegőből. És mivel húsvét, és tojáskeresés, a közös szabadtéri játék sem maradhat el.

Húsvét:) | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét:) | Fotó: 123rf.hu

Keljetek fel a kanapéról családostól, cipőt fel és irány ki a szabadba, ahol jobbnál jobb játékokra veheted rá a családot!

Koccintsunk!

A gyerkőcöket állítsd párba, és ossz ki páronként egy-egy főtt tojást. A hegyesebb végénél koccintsátok össze a tojglikat. Az nyer, akinek a koccintások után minél kevesebb repedés keletkezett a tojáshéjon.

Célbadobáááááás!

Jelöljetek ki egy célvonalat, a gyerkőcök álljanak fel a „célvonaltól” olyan távolságra, hogy még éppen el tudjanak dobni odáig az apróságok. Oszd ki a célba dobni kívánt főtt tojásokat, de inkább labdákat. A cél, hogy minél közelebb dobják a gyerkőcök a lasztikat a kijelölt vonalhoz.

Találd meg!

Ki ne szeretne kincset keresni, és még találni is! A gyerekek biztosan, a szülők pedig széles mosollyal nyugtázzák majd a boldogságukat. A család felnőtt tagjai, vagy a nagyobb gyerekek rejtsenek el csokikat, apróbb ajándékokat az udvar különböző, füves, bokros részein. A feladat, hogy az apróságok megkeressék ezeket az elrejtett holmikat. Aki többet gyűjt, az nyer!

Húzd fel a nyúlcipőt!

Ehhez a játékhoz egy csokitojásokkal megpakolt kosárra, a gyorsaságodra és egy stopperórára lesz szükséged. Tedd a tojglikkal teli kosarat az udvar egy pontjára, majd álljatok fel x méter távolságra a kosárkától. A feladat az, hogy futva, vagy ha nehezítenél a játékon, akkor ugrálva el kell jutni a kosárig, és minél több csokikát kell összegyűjteni adott idő, mondjuk 2 perc alatt. A jutalom persze a csokik elfogyasztása lesz!

A klasszikus

Ehhez a játékhoz szükséged lesz főtt tojásokra, evőkanalakra egy start- és egy célvonalra és az ügyességetekre! A feladat az, hogy a kanálba rakott tojást épségben vigyétek el a startvonaltól a célvonalig!

Forrás: bien.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.