2024.01.15. 17:45:36 7439 275

Nyomj egy Reset-et! – 3+1 jel, hogy ideje újraindítani az életed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt az új év, ilyenkor sok mindent át- és újragondolunk az életünkben, akár előre meg is tervezzük az előttünk álló 365 napot. Ez több szempontból is jó, hiszen biztonságot ad, ha elakadunk, mindig van mihez visszanyúlni. Ám van, hogy az élet maga is jelez, ha ideje benyomni az újraindítás gombot!

Reset - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reset

Ha Te is tapasztalod magadon a következő apró jeleket, akkor bizony itt az idő egy kicsit megállni, szusszanni egyet, és alaposan átgondolni az előtted álló időszakot.

Nem megy egyedül

És nem is szeretnél egyedül lenni! Habár szeretjük más emberek társaságát, azért alkalmanként szükségünk van az egyedüllétre. Ám ha Te nem bírsz ki egy percet sem a párod, a barátaid nélkül, és az egyedüllét inkább nyomasztó magány számodra, akkor bizony ideje megállni és újragondolni a napjaidat.

Mindig csak a jó

Normális dolog, hogy általában jót szeretnénk tenni embertársainkkal. A családunkkal, barátokkal, munkahelyen is törekszünk erre, és saját magunkkal szemben is szeretünk helyesen cselekedni. Ám hiába minden igyekezet, ez nem mindig jön össze, és nem is kell, hogy összejöjjön. Az erre való görcsös törekvés már-már abnormális, az egyensúly kibillenésének jele!

Mindig csak a mások

A mai világban már-már természetes, hogy másokhoz hasonlítjuk magunkat. Minimális szintig ez még normális is lehet, ám túlzásba esnünk nem szabad. Ha folyamatosan a különböző közösségi oldalak kirakatéleteihez hasonlítgatod magad, akkor bizony itt az ideje pihenni egy kicsit és újraindítani a napokat!

Csak a panasz

Vannak az embernek mélyebb időszakai, amikor nehezen látja meg a jót a hétköznapokban. Ez teljesen természetes. Ám ha meg sem próbáljuk az élet pozitív oldalát szemlélni, és folyamatosan csak a panaszkodás jön belőlünk, akkor érdemes kicsit végiggondolni, hogy tényleg minden rendben van-e velünk, vagy ez a gödör most mélyebb, mint eddig bármikor.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...