2015.09.12. 14:15:11 8855 285

Nosztalgiázz velünk! – Különleges technika dinnyepucoláshoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig néhány hete még nyár volt, kánikula és hőségriadó. Alig 1 hónapja még dinnyét majszoltunk és kerestük a jobbnál jobb tippeket, hogyan lehet a nyári gyümölcsből a legszebb szeleteket vágni, vagy a leghatékonyabban eltávolítani a héját. Most itt egy újabb elmés ötlet, amit egy röpke év múlva ki is próbálhatunk!

Dinnye kopaszon | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dinnye kopaszon | Fotó: youtube.com

A szívünkben, lelkünkben összegyűjtött napsugarakkal, nyári emlékekkel együtt a lenti videóban látható különleges dinnyepucolási, illetve „dinnyefelöltöztetési” technikát sem árt elraktározni. Amellett, hogy különleges, egyszerű is, és örömet okozhatunk vele kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ha szeretnél velünk nosztalgiázni az elmúlt nyárról és készülni a jövő évire, akkor most figyelj!

  1. Végy két, nagyjából egyforma formájú, nagyságú dinnyét.

  2. Az egyiket szabadítsd meg a héjától, a videón látható módon, úgy, hogy ne maradjon rajt fehér rész.

  3. Ha ezzel megvagy, egy dörzsis szivaccsal „csiszold” szép simára a megpucolt dinnye felületét.

  4. Most jön a másik gyümölcs: vágd félbe és akár a filmen látható, akár más, általad ismert technikával szedd ki a belsejét.

  5. És most jön az attrakció: a megpucolt dinnyét szépen csúsztasd bele a kikapart héjba és szolgáld fel finom desszertként a legforróbb órákban!:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...