2018.08.21. 17:45:31 6595 227

Nemsokára becsengetnek! – Mit egyen a gyerkőc?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nincs lehetőség az iskolában tízóraizni, uzsonnázni a gyerkőcnek, esetleg ha van, ám mégis magunk készítette finomságokat adnánk neki a köztes étkezésekre, akkor is nehéz feladat kitálalni, mit csomagoljunk a lelkes iskolásoknak tízórai, uzsi gyanánt.

Vicces tízórai - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces tízórai

Mert azért legyen tápláló is, meg egészséges is, de azért legyen finom. Meg kapjon helyet a zöldség, a gyümölcs, esetleg egy kis tejtermék is. És az sem árt, ha mindez változatos – mind az elkészítés, mind a tálalás, csomagolás. Ha ötlet híján vagy szülőként, nagyszülőként, talán a lenti videó segíthet kicsit beindítani a gasztronómiai kreativitásod.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...