2020.12.30. 17:24:00 9467 224

Nem jött be 2020? Így zárd mégis pozitívan az óévet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei év rendkívül finoman szólva nem volt ideális a legtöbbeknek. Kimaradtak utazások, leszűkültek a szórakozási lehetőségek, talán betegek is voltunk többen is és sok ember munkája is veszélybe került. Akkor hogyan legyen mégis pozitív az évzárás?

2020 szilveszter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 2020 szilveszter

Szokásosnál több küszködéssel járt a legtöbbeknek az idei év, ám ilyenkor, az év utolsó napjaiban helyezzük mégis a pozitívumokat előtérbe. Hiszen ezekből tudunk erőt meríteni, hogy jövőre is legyen kedvünk és energiánk a mindennapok céljait elérni!

Szűk családi körben

A család és egymás közelsége akarva és akaratlanul felértékelődött idén, hiszen számos szituáció, például az otthontanulás vagy az utazási korlátozások, összezártak minket. Sok szülő most jött rá igazán, hogy a gyermek oktatása nem gyerekjáték, hogy a pedagógusok munkája sokrétűbb, mint gondolnánk. Sokan új arcát ismerhettük meg a gyermekeinknek és összességében ismét tanulhattunk a gyerekektől – hiszen általában véve ők alkalmazkodtak legjobban a kialakult helyzethez. A családi kötelékek pedig nem csak a kényszer okozta együtt töltött idő által erősödhettek idén! Akiket nem láthattunk, nem érinthettünk a járvány idején, azok a szeretteink minden eddiginél jobban felértékelődtek. A felszínes, kevésbé fontos kapcsolatok elkoptak, míg az igazi, mély szeretet, soha nem látott mértéket öltött bennünk.

Egészségesebben

Bár a koronavírus sokakat megbetegített, a maszkoknak és kézmosásnak hála a cseppfertőzéssel terjedő más betegségek, a megfázások ritkábban ütötték fel a fejüket. Talán a világjárvány idejéről megtartjuk majd a pandémia hozta jó szokások némelyikét és hosszútávon egészségesebbek lehetünk, mint valaha.

Mégis történtek jó dolgok

Nehéz látni a jót, amikor mindenki körülöttünk panaszkodik – vagy épp minket érintett súlyosan 2020. De azért ne feledjük, hogy még így is történtek jó dolgok! Szerelmek alakultak, kisbabák születtek, nem kellő dolgokat engedtünk el, néha magunktól, néha kényszerből. Állataink, munkahelyi sikereink, egy költözés, egy jó barátság, vagy minden eddiginél több pihenés, valami jó mindenkinek jutott ebben az évben is.

Erőpróba kipipálva

Akit pedig igazán hanyatt döntött az idei év, gondoljon arra, hogyha 2020-at kibírta épp ésszel a következőket már féllábon is!

Búék!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...