2023.05.19. 17:40:00 7385 253

Nem hétköznapi trükkök a gördülékenyebb hétköznapokért! – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy a legkönnyebbnek tűnő napok a legnehezebbek. Mert semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnénk, ahogy elterveztük, vagy ahogy a legegyszerűbb, legkönnyebb lenne. És hiába közeledik a hétvége, esetleg néhány nap szabadság, ha a dolgok nem igazán úgy alakulnak, ahogy kellene.

Háztartás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Háztartás

Tiszta szerencse, hogy a világháló ilyenkor is a segítségünkre siet és jobbnál jobb tippekkel ruház fel minket a nem éppen vidám napokra. Íme!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...