2023.12.04. 17:43:32 7433 283

Nem csak lájkolni jó! – Ezt árulja el rólad a hüvelykujjad formája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is hinnénk, milyen sok mindent köszönhetünk neki. Az ő segítségével vagyunk képesek fogni, markolni, „csupán” az által, hogy szembe tudjuk fordítani a tenyerünkkel. A hüvelykujjunk maga a csoda, ám egy-egy lájkon kívül nem is tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget.

Hüvelykujj, like - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hüvelykujj, like

Pedig a személyiségünkről is elárul ezt-azt, attól függően, hogy milyen a formája, vagy éppen, hogy milyen hosszú a felső- és alsó fele. Íme, egy kis „hüvelykujjtan” az önismeret jegyében!

Ilyen vagy, ha a hüvelykujjad…

... alsó fele a hangsúlyosabb

Számodra az első és legfontosabb a család. Maga vagy a nyugalom szigete, csak úgy árad belőled a kiegyensúlyozottság. Te vagy az, aki az élet legapróbb örömeinek is szívből tudsz örülni és értékelni tudod azt.

... felső része kap nagyobb szerepet

Te vagy az az ember, aki mindig a 100 %-ot nyújtja, soha nem éri be kevesebbel. Nagyon fontos, hogy kihozd magadból a legtöbbet, nagyon ambiciózus és teljesítményorientált személyiség vagy.

... mind az alsó, mind a felső fele hasonló jelentőséggel bír

Mondhatjuk, hogy a tökéletes egyensúlyra, harmóniára törekszel az életedben, és nem is hagyod, hogy egy-egy vitás helyzet, vagy egy kis stressz felborítsa ezt az állapotot. Számodra a megoldás, ezzel az egyensúlyi állapot újbóli elérése a cél.

... egyenes, mint a cövek

Fontos, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik szeretnek és akiket viszont szerethetsz. Mindened az őszinteség és introvertált személyiségként nem is rejted véka alá a saját véleményedet sem! Sajnos, a hangulatod nem egyszer hullámzó, hajlamos vagy a pesszimizmusra is.

... kanyarog, mint az országút

Sajnos, nem igazán tudsz elvonatkoztatni attól, mások mit gondolnak rólad. Legyünk őszinték, a külsőd legalább annyira fontos számodra, minta a belső értékek. Kifejező személyiség lévén, az aktuális érzéseidet nem esik nehezedre kimutatni. Ám a lelkedre azért vigyázz, mert néha túlérzékeny vagy!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...