2022.03.03. 09:35:00 6764 256

Nem csak az udvar lesz tőle egyedi: Legyen saját fali szökőkutad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Függetlenül attól, hogy már kialakítottuk-e álmaink udvarát, egy élettel teli dekorációval szerelembe eshetünk. Az udvari csobogók és kültéri fali kutak elegáns, ugyanakkor mozgalmas részei a lugasnak. Persze, nehéz lehet a tökéletes összhangot nyújtó darabot meglelni, de amíg összegyűjtjük a malacperselybe a rá valót, addig kitalálhatjuk a teljes koncepciót.

Díszes fali kút - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Díszes fali kút

Ha eltökélted, hogy neked is szükséged van egy gyönyörű fali szökőkútra, figyelembe kell venned az épület(ek) és az udvar elrendezését. A jól megválasztott hely potenciálisan kevesebb beruházási költséggel fog járni. A kút pontos helyének meghatározása után azonban kreativitásunké a főszerep.

Mi alapján válassz fali kutat?

A szökőkutak több szempont miatt is vonzóak az emberek számára: A vízzel és a művészettel való nélkülözhetetlen és töretlen kapcsolatot jelentik. Az építészeti stílusok sokszínűségével a fali kutak változatos formavilága is kialakult; a csobogó víz gondolata izgalmassá és naturalistává alakítják az udvart.

A szökőkút megvásárlása előtt ugyancsak mérlegelnünk kell a hátrányokat is. A leggyakrabban felmerülő akadályok közül meg kell említenünk a telepítéshez szükséges helyigényt. Az emberek ugyanis hajlamosak egyszerű berendezési tárgyként tekinteni ezen elemekre, holott vízvezetékszerelés és alátámasztó architektúra is szükségeltetik a megfelelő működéshez. Ezen problémák mértéke egyenes arányban áll a kút nagyságával, ezért érdemesebb kompakt méretűt telepíteni. A kisebb tereket úgysem érdemes agyonnyomni egyetlen grandiózus kútért sem.

A szökőkút pihentető tulajdonságai

Az elképzelésünkhöz legközelebb álló dekoráció megtalálása gyakran jár aggodalommal és stresszes helyzetek forrása. Azonban a projekt végén, amikor kültéri tartózkodásra is alkalmas a hőmérséklet, lehetőségünk van a hosszú munkanapok fáradtságának és személyes ügyeink okozta megterhelésének enyhítésére. A nyugtató és ellazító hatást a békésen folydogáló víz hangjának köszönhetjük.

Különösen a hideg és száraz éghajlaton élőknek érdemes kihasználni a szökőkút párásító hatását. A megfelelő páratartalom előnyökkel jár a bőr számára, valamint a vízesés további pozitív hatásai közé sorolják, hogy nő tőle az ember energiája, mindazonáltal csökken a stressz is.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...