2021.11.06. 14:22:58 7587 294

Nem csak a testednek, a hajadnak is jót tesz – Így méregtelenítsd a tincseid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha méregtelenítés, akkor általában a különböző léböjtkúrákra gondolunk, melyeknek segítségével testünk minden apró szegletéből kiűzzük az oda nem illő méreganyagokat. Időnként a hajunknak sem árt, ha megszabadítjuk a sok sampon, balzsam, pakolás maradékától, vagyis egy jó kis méregtelenítésnek vetjük alá.

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Persze, ez nem teljesen azt jelenti, hogy különböző leveket öntünk a nyakunkba és kész. De nem kell messze mennünk, ha teljes tisztításnak vetnénk alá tincseinket! Kukkantsunk csak be a kamrába!

Végy egy tojást!

Keverj hozzá egy kevés sampont, a keveréket kend a hajadra. Hagyd hatni 5 percet, majd alaposan öblítsd le és mosd meg a szokásos módon! Ezzel rengeteg fehérjéhez és aminosavhoz juttathatod megfáradt hajszálaidat.

Egy kis teafaolaj csodákra képes!

Csepegtess néhány cseppet egy adag samponba, masszírozd át vele a fejbőröd, tincseid, majd hagyd hatni 5 percig. Ezután öblítsd le alaposan! A korpa, baktériumok így távoznak majd a fejbőrödről, hajad pedig gyönyörűen csillog majd.

Az olívaolaj se’ kutya

Tégy egy kisebb, mikrózható edénybe egy teáskanál olívaolaj, melegítsd fel kézmelegre (ne legyen forró), majd ujjaiddal masszírozd bele a száraz hajadba, fejbőrödbe. 20 percet hagyd így hatni. Hogy fokozd a hatást, tekerhetsz egy törölközőt is a hajad köré. Ha letelt a „behatási idő”, öblítsd le meleg vízzel, majd alaposan mosd meg. Hosszan tartó csillogást ad hajadnak, illetve egy olyan réteggel vonja be hajszálaid, ami sokáig megvédi a káros behatásoktól.

A valódi csodaszer

A sütőpor óriási segítségünkre lehet a háztartásban, de akár a hajápolásban is. Keverj egy keveset egy adag samponhoz, dörgöld át vele tincseid, majd alaposan öblítsd ki. Garantáltan megszabadít minden szennyeződéstől, ami a hajszálaidon, fejbőrödön „tanyázik”.

Nem csak a háztartásban hasznos – az almaecet

Mosd meg a hajad, majd vidd fel tincseidre a következő keveréket: egy bögre vízbe tegyél 2 teáskanál almaecetet. Csupán 1 percig hagyd, hogy hasson, majd alaposan öblítsd le. A sütőporhoz hasonlóan eltávolít minden szennyeződést.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...