2023.12.05. 12:33:05 6948 273

Ne sajnáld a petrezselymet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben eddig csak egy csokor petrezselymet használtál fel egy hét vagy egy hónap alatt, ezentúl bátran sokszorozhatod az adagot. Ez a zöld illatos, ízletes csodafűszer nem csak az ételeidet ízesíti kiválóan, de a szervezetedre is nagy erővel hat.

Petrezselyem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Petrezselyem

Vitaminok és ásványi anyagok

A friss petrezselyem gazdag A-, C-, K-vitaminban és ásványi anyagokban, mint például a vas, kálium és magnézium. Ezek az elemek fontosak az egészséges vérképzéshez, a csontok és az immunrendszer erősítéséhez.

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok

A petrezselyemnek természetes gyulladáscsökkentő hatása van, amely segíthet csökkenteni az ízületi és egyéb gyulladásos állapotok tüneteit.

Méregtelenítés

A petrezselyem diuretikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet a szervezet méregtelenítésében. A vesék aktivitását fokozva elősegíti a méreganyagok ürítését.

A szív- és érrendszer egészsége

A petrezselyem segíthet a koleszterinszint csökkentésében és a szív- és érrendszeri egészség javításában azáltal, hogy támogatja az érfalak integritását. Fogyasszuk hát bátran, egészségünkre!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...