2021.09.19. 10:46:34 6041 222

Ne ezen spórolj! – A melltartó se maradjon ki a rendszeres tisztításból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vége az izzadós, nyári időszaknak, és ez az öltözködésünkön is meglátszik. Eltűntek a rövidebb nadrágok, szoknyák, az ujjatlan topok. Helyette inkább hosszú ujjakra, hosszú szárakra van szükségünk. És ha már kevesebbet izzadunk, úgy akár a mosáson is spórolhatunk. Mondjuk, a melltartónkén.

Melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melltartó

Hm, azt csak hisszük! Hiába izzadunk kevésbé, vagy egyáltalán nem, ennek a fehérneműnek továbbra is szüksége van a rendszeres tisztításra. Például ezekért itt ni:

-A foltok őt sem kímélik! Nyár vége ide, kellemes idő oda, azért izzadni fogunk, ami ellen dezodorral védekezünk majd. Használjunk bármilyen készítményt, sajnos nyomot fog hagyni mind a ruhánkon, mind a melltartónkon.

-Nem kis kellemetlenség! A bőr és a fehérnemű anyaga közé került nedvesség nem kis galibát okozhat, hiszen kidörzsölheti az amúgy is érzékeny bőrt, például a mellbimbó körül.

-A nedvesség neked nem kedvez, de „nekik” igen! A kidörzsölésen túl az izzadt anyag alatt a bőr könnyebben begyullad, ezzel pattanások, aknék, esetleg gombás fertőzések melegágya lehet.

-És akkor a kellemetlen illatok… Valószínűleg azt nem is kell említenünk, hogy a fenti „tünetek” mellett a kellemetlen szagok azok, amelyekkel mindenképpen számolnunk kell, ha a melltartónk mosásán spórolnánk. Nem biztos, hogy megéri…

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...