2021.09.19. 10:46:34 4983 222

Ne ezen spórolj! – A melltartó se maradjon ki a rendszeres tisztításból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vége az izzadós, nyári időszaknak, és ez az öltözködésünkön is meglátszik. Eltűntek a rövidebb nadrágok, szoknyák, az ujjatlan topok. Helyette inkább hosszú ujjakra, hosszú szárakra van szükségünk. És ha már kevesebbet izzadunk, úgy akár a mosáson is spórolhatunk. Mondjuk, a melltartónkén.

Melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melltartó

Hm, azt csak hisszük! Hiába izzadunk kevésbé, vagy egyáltalán nem, ennek a fehérneműnek továbbra is szüksége van a rendszeres tisztításra. Például ezekért itt ni:

-A foltok őt sem kímélik! Nyár vége ide, kellemes idő oda, azért izzadni fogunk, ami ellen dezodorral védekezünk majd. Használjunk bármilyen készítményt, sajnos nyomot fog hagyni mind a ruhánkon, mind a melltartónkon.

-Nem kis kellemetlenség! A bőr és a fehérnemű anyaga közé került nedvesség nem kis galibát okozhat, hiszen kidörzsölheti az amúgy is érzékeny bőrt, például a mellbimbó körül.

-A nedvesség neked nem kedvez, de „nekik” igen! A kidörzsölésen túl az izzadt anyag alatt a bőr könnyebben begyullad, ezzel pattanások, aknék, esetleg gombás fertőzések melegágya lehet.

-És akkor a kellemetlen illatok… Valószínűleg azt nem is kell említenünk, hogy a fenti „tünetek” mellett a kellemetlen szagok azok, amelyekkel mindenképpen számolnunk kell, ha a melltartónk mosásán spórolnánk. Nem biztos, hogy megéri…

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.