2021.09.19. 10:46:34 6208 222

Ne ezen spórolj! – A melltartó se maradjon ki a rendszeres tisztításból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vége az izzadós, nyári időszaknak, és ez az öltözködésünkön is meglátszik. Eltűntek a rövidebb nadrágok, szoknyák, az ujjatlan topok. Helyette inkább hosszú ujjakra, hosszú szárakra van szükségünk. És ha már kevesebbet izzadunk, úgy akár a mosáson is spórolhatunk. Mondjuk, a melltartónkén.

Melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melltartó

Hm, azt csak hisszük! Hiába izzadunk kevésbé, vagy egyáltalán nem, ennek a fehérneműnek továbbra is szüksége van a rendszeres tisztításra. Például ezekért itt ni:

-A foltok őt sem kímélik! Nyár vége ide, kellemes idő oda, azért izzadni fogunk, ami ellen dezodorral védekezünk majd. Használjunk bármilyen készítményt, sajnos nyomot fog hagyni mind a ruhánkon, mind a melltartónkon.

-Nem kis kellemetlenség! A bőr és a fehérnemű anyaga közé került nedvesség nem kis galibát okozhat, hiszen kidörzsölheti az amúgy is érzékeny bőrt, például a mellbimbó körül.

-A nedvesség neked nem kedvez, de „nekik” igen! A kidörzsölésen túl az izzadt anyag alatt a bőr könnyebben begyullad, ezzel pattanások, aknék, esetleg gombás fertőzések melegágya lehet.

-És akkor a kellemetlen illatok… Valószínűleg azt nem is kell említenünk, hogy a fenti „tünetek” mellett a kellemetlen szagok azok, amelyekkel mindenképpen számolnunk kell, ha a melltartónk mosásán spórolnánk. Nem biztos, hogy megéri…

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?