2018.02.24. 17:48:20 14585 380

Ne add fel! – Erőt adó dalok, ha épp elakadtál volna az újévi fogadalmaddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemsokára március, vége a télnek (mármint hivatalosan…:-)), az újévi fogadalmaink pedig olyan távolinak tűnnek. Jó, jó, tartjuk, nem gyújtottunk rá, mennek le a kilók, rendszeresen járunk mozogni, többet olvasunk, több zenét hallgatunk és így tovább, viszont mintha mostanában kicsit döcögnének a dolgok…

Ne add fel! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ne add fel!

Ha van eredmény, változás a fogadalmadat illetően, az motiváló lehet, ám ha akadályokba ütközöl, úgy mi vihetne előre?

Ami mindenre gyógyír!:-)

Ha éppen feladnád egy célod, terved, először is: ne tedd! Másodszor pedig: hallgass zenét!:-) Sőt, hallgass motiváló zenét! Ezekből gyűjtöttünk össze Neked most néhányat!:-)

Christina Aguilera: Fighter

Kowalsky Meg a Vega: Ennyi Csak

Punnany Massif: Engedd el

Kelly Clarkson: Stronger (What Doesn't Kill You)

Seedback - Always On Halfway

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...