2022.04.09. 11:00:59 6479 223

Mutasd a hajszíned, megmondom, ki vagy! – Ezt árulja el rólunk természetes hajszínünk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos, vagy nem sajnos, manapság a természetes hajszín viszonylag ritka. Sokan, sokunk melíroztatja, festeti a haját, sokszor teljesen más árnyalatra, mint az eredeti hajszíne. Ízlés dolga, de jó, ha tudjuk, természetes hajszínünk sok mindent elárulhat rólunk.

Hajfésülés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfésülés

Íme, csak a legfontosabbak, melyeket természetes hajszíned elárulhat Rólad!

Ilyen vagy, ha a hajad…

... fekete

Ha egyetlen szóval kellene jellemezni a fekete hajúakat, azt mondhatnánk, melankolikusak. Ők azok, akik hajlandóak túlgondolni még az érzelmeiket is, agyalni rajtuk, emiatt nem egyszer akár visszafogni is őket. Persze, ez hosszú távon nem kifejezetten jó, hiszen a visszafogott érzések előbb vagy utóbb a felszínre törnek, ez pedig könnyen elhamarkodott, átgondolatlan kijelentésekhez vezethet. Mondanunk sem kell, hogy ezt aztán a sötét hajúak rögtön meg is bánják, és sűrű bocsánatkérések közepette próbálják elfeledtetni ezt a kis bakit embertársukkal. Hogy egy kicsit elbújannak a világ gondjai elől, e hajszínnel megáldottak hajlamosak az ábrándozásra.

... szőke

Kívülről a visszafogottság példái lehetnek, sőt, sokan hűvösnek, túl távolságtartónak gondolják a szőke hajúakat. Pedig csak annyiról van szó, hogy annak nyílnak meg igazán, akit igazán a szívükbe zárnak. Míg idegenek között túlságosan is zárkózottak, addig saját barátaik között akár a társaság középpontja is lehet belőlük.

... barna

Barátai körében ő az, akire minden probléma esetén számítani lehet, hiszen segít a megoldásban. A kiegyensúlyozottság mintaképe, a stresszt még csak hírből sem ismeri. Munkájában, sőt, az élet minden területén lelkiismeretes. Ennek ellenére, vagy éppen ezért, a nyomás alatt történő munkát nem szereti, habár a teljesítményén érdemben nem ront ez a fajta stressz sem.

... vörös

Ami a szívén, az a száján, az biztos. Egy vörös hajú nem kertel, ha véleményt kell nyilvánítani. Temperamentumos személyiség, tele tűzzel. Ám ha megértésre van szükség, barátai akkor is számíthatnak rá.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...