2022.12.25. 14:01:42 6533 240

Mutasd a díszed! Megmondom, ki vagy! – Avagy mit árul el rólad az, hogy milyen a karácsonyfád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha igazi retró rajongó vagy, akkor Nálad biztosan a különböző színű, különböző anyagú, formájú díszek díszítik a karácsonyfát. Naná, hogy némi ezüst- vagy aranyszínű boa is kerül rá. Ha haladsz a korral és mindened a divat, nagy valószínűséggel az éppen aktuális színvilág díszíti majd a fádat és az otthonodat is az ünnepek idején.

Karácsonyi gömbök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi gömbök

Talán nem meglepő, hogy az egyes színek mind jelképeznek valamit, ha úgy tetszik, másfajta erőt kölcsönöznek otthonodnak és az ott lakóknak egyaránt. Sőt, személyiségedről is elárulnak egyet s mást.

Jó, ha tudod…

  • … hogy az arany minden körülmények között előkelő és nemes „viselet”! Bizony, pont olyan, mint amilyen az őt választó személy. Ha azt szeretnéd, hogy otthonodból csak úgy áradjon az életerő és a bölcsesség, válassz aranyszínű dekorációt!

  • … a zölddel könnyedén teremthetsz harmóniát otthonodban. Mintha szeretnéd „szerteszórni” azt a harmóniát, ami benned is lakozik. Ez mellett a nyugalom és a remény színe is ez az árnyalat, így mindenképpen jó hatással lehet lelkivilágodra!

  • … a fehér segítségével otthonodból csak úgy árad a béke és a tökéletesség! Ugyanez igaz Rád is, ha a fehér e kedvenc színed ilyenkor: kiegyensúlyozott vagy, és ez átragad a körülötted lévőkre is. Ami szintén nem utolsó szempont ennél a színnél, hogy ha odakint kicsit lotyogósabb is az idő, a világos árnyalat segítségével bent megidézheted a fehér karácsony hangulatát.

  • … hogy a kék szín segíthet, ha túl hevesek az érzelmek karácsony tájékán. Ha ezzel a színnel díszíted a fád, otthonod az ünnepek alatt, az nem véletlen, hiszen Te magad is ontod magadból és törekszel is a nyugalomra. Legyünk őszinték, a karácsony bármennyire is a szeretet ünnepe, bizony sokan vagyunk, akik ilyenkor is éreznek némi feszültséget, akár magukban, akár a másikban. Ez nem csoda, mert sokunkban dolgozik ilyenkor a megfelelési kényszer, hiszen a lehető legszebb, legjobb ünnepet szeretnénk családunknak és magunknak is. A kék szín éppen ezért is jó választás, visszavezet minket a hagyományokhoz és emlékeztet minket az ünnep valódi lényegére.

  • … a narancsszín optimizmust áraszt! Melegségről, emellett önbizalomról árulkodik ez a szín. Aki kedveli ezt az árnyalatot, biztos nem fukarkodik maga sem ezekből a tulajdonságokból.

  • …ha az ezüst a kedvenced a díszeket illetően, akkor Te egy igazán letisztult, harmonikus személyiség vagy. A szín már magában kiegyensúlyozottságot, nyugalmat áraszt és véd a negatív energiáktól.

  • … ha pirosak a díszeid, akkor Te egy rendkívül szenvedélyes, életvidám személyiség vagy. Karakterességed mindenkit magával ragad.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...