2019.10.12. 17:49:53 10404 317

Mit csinálj a hétvégén? – A csillagjegyed megmondja 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csillagjegyünk rengeteg mindent befolyásolhat, ez nem is kérdés. De hogy még a hétvégi programunkba is „beleszólhat”? No, aztán már végképp nem hittük volna. Pedig azt, hogy mivel érdemes a hét utolsó két napját töltenünk, nagyban befolyásolja, milyen csillagjegyben születtünk.

Szabadidő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szabadidő

Az első 6 csillagjegy hétvégi programjával már megismerkedtünk. Most jöjjenek a többiek!

A mindig kiegyensúlyozott Mérleg

Számára az ideális hétvége, ha emberek veszik körül. Egy szuper családi program, egy remek buli a barátokkal, vagy egy laza vacsi szintén a legjobbakkal? Bármi szóba jöhet, csak emberek között legyen. És ami még fontos: a Mérleg igyekszik olyan tevékenységet is beiktatni a hétvégékbe, ami a hétköznapokba már nem fért bele!

Ha szenvedély, akkor Skorpió

Ha pedig hétvége, akkor vagy a szerelem vagy a legjobb barátok a Skorpió számára. A legjobban úgy tud kikapcsolni, ha a kedvesével vagy a barátaival tölti a hétvégét.

A mindig aktív Nyilas

Az már biztos, hogy a mindig energikus Nyilas nem marad egy percre sem nyugton, ha itt a hétvége. Vagy egy új tevékenység kerül a hobbijai repertoárjába, vagy marad a jól bevált módszereknél: irány a közeli fitnessterem, vagy este jöhet egy kis tánc és bulika. De ha egy különleges recept kerül elé, az biztos, hogy a hétvégén már a konyhában kísérletezik.

A Bak inkább nyugalomra vágyik

Hogy kipihenten vesse bele magát az új hét történéseibe, a Bak igyekszik nyugalomban tölteni a hétvégét. Csak semmi rohanás, nyüzsgés. Jöhet a pihenés, a sokáig alvás, vagy éppen egy közeli termálfürdőben való csobbanás is belefér.

Csak a friss levegő a Vízöntőknek!

Számukra az ideális hétvége elképzelhetetlen egy kiadós túra, vagy egy rövidebb kirándulás nélkül. A lényeg, hogy friss levegőn tölthessenek pár órát. Ha nagyobb csapattal, az sem baj!:-)

A Halak és a társaság

A hétvége a Halak számára elképzelhetetlen a barátai és a családja nélkül. Ő az, akinek elmondhatod, mi történt veled a héten és biztos, hogy tanácsra is számíthatsz tőle.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...