2019.10.05. 17:48:55 7583 256

Mit csinálj a hétvégén? – A csillagjegyed megmondja 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szülessünk bármilyen csillagjegyben, egy biztos: a hétvégéket mindannyian imádjuk, legyen a horoszkópunk Rák, Szűz, Bika vagy éppen Skorpió. De hogy mi az ideális program számunkra az szerint, hogy milyen jegy szülöttei vagyunk? Eláruljuk!

Szabadidő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szabadidő

Nézzük az első 6 csillagjegyed, számukra milyen is a tökéletes hétvége!

Mit terveznek a Kosok a hétvégére!

Szinte mindegy, de ami biztos: nem otthon pihenős, nyugis hétvégét. A mindig aktív, vállalkozókedvű Kos szívesen vesz részt egy lazulós wellness hétvégén, egy egész hétvégés shopping túrán, vagy fedezi fel a környék legfrissebb éttermeit.

Amire a Bikának szüksége lehet!

A két lábbal a földön álló Bikákat kedvenc tevékenységeik kapcsolják egy-egy hétvégén. Fontos, hogy minden mozzanat meg legyen tervezve, legyen az egy reggeli, egy legjobb barátnővel elkortyolt kávé, vagy egy esti főzőcskézés.

Ha Ikrek vagy, ez biztos kikapcsol majd!

Te vagy az, aki kilóméterben méri a hétvégét! Vagy inkább lépésekben! Mindegy, hova, milyen messzire, csak fel a túracipőt és indulás! Nem jellemző, hogy a négy fal között töltenéd a hétvégét!

Ha Rák vagy, a hétvége rólad szól

Az önfeláldozó Rákok képesek a saját igényeik elé helyezné másokét. De a hétvége? Na, az más! Ilyenkor muszáj, hogy egy kicsit magukra figyeljenek, önmagukkal törődjenek!

Oroszlánok, egy jó buli?

Ha hétvége, akkor tánc, szórakozás, csevegés a barátnőkkel egy pohár bor mellett. A pörgős Oroszlánok aztán biztos nem ülnek otthon szombat este!

A Szüzek igyekeznek mindent bepótolni!

A rendszerető Szüzek a hétvégéken szeretnék rendezni soraikat – vagyis amit a dolgos hétköznapokon nem sikerült megvalósítani, azt a Szűz a hétvégén bepótolja!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...