2020.02.01. 17:48:55 14733 326

Mire képes az energia ital? – Érdekes kísérletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság az energiaitalok virágkorukat élik. A „szárnyakat adó” márka mellett ma már bőven találni elérhetőbb árú, óriási energialökettel kecsegtető terméket. Azt most hagyjuk is, hogy nagyrészt valószínűleg a 10-es évei végét, 20-as évei elejét taposó korosztály fogyasztja ezeket az egészségesnek cseppet sem nevezhető itókákat.

Energiaital - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Energiaital

Nem egy videó kering a neten ezek érdekes mellékhatásairól, szerintem szörnyű belegondolni, mit művelhet ez a csodaital a szervezetünkben. A lenti filmen is éppen az energiaital és bizonyos ételekre gyakorolt hatásáról láthatunk kísérleteket. Hogy csupán a film megvágásával trükköztek jól azok készítői, vagy tényleg így viselkedik a tojás, kenyér, gyümölcs, ha energiaitallal találkozik, ezt nem tudni. De a videó mindenképpen érdekes, érdemes megnézni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...