2019.12.17. 14:44:12 8311 243

Mire jó a mézeskalács? – Ötletek a nasin túl
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megérkezett a december és vele együtt közeleg a karácsony, annak minden édes illatával, finom ízével együtt. Sokan már keressük, vagy éppen újra elszedjük a jól bevált, legtutibb mézeskalács receptet. Sőt, akadnak, akiknél már a próbasütés is elindult!

Mézeskalács figurák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mézeskalács figurák

Ha idén túl sokat sütöttél volna már ebből a finomságból, vagy éppen úgy tervezed, hogy máshova is jó lesz a mézeskalács, nem csak a pocakba, íme, néhány ötlet!

Dekoráció!

Díszítsd vele az ünnepi asztalt, vagy szalagra felfűzve a karácsonyfád. De a lakás bármely pontjára felfüggesztve is igazi karácsonyi hangulatot áraszt! Az asztalra pakolva, az ünnepi dekoráció része lehet a kisebb-nagyobb, egymásra pakolt csillagokból készült fenyőfa. Vagy kerülhet mindjárt a tányérra is néhány darab, a fantáziádra van bízva, milyen alkotásokat hozol ki belőle.

Asztalhoz!

Ha nagy a család, és mindenki a vendégetek lesz a karácsonyi vacsorára, készülhet belőle névre szóló ültető „kártya” is!

Még egy dekorációs ötlet!

Egy nagyobb üvegpohárba rakva, karácsonyi képet, vagy egy házikót „összeépítve”, az egészet porcukorral megszórva szuper, havas tájat idéző dekoráció készülhet mézeskalácsból!

„Kell egy ház!”

Persze, nem (csak) az óceán partján, hanem nekünk, otthonra, az otthonunkba, dekorációként, mézeskalácsból!:-)

Ajándék gyanánt!

Ha végképp nincs ötleted, mit ajándékozz idén a barátnőidnek, kollégáknak, családod tagjainak, süss egy nagy adag mézeskalácsot, díszítsd fel őket kedved szerint, rejtsd díszes dobozba és kerüljön ez a fa alá!

Hívd meg barátnőidet egy házi forró csokira!

A bögrék fölé pedig kerüljön egy-egy mézeskalács figura, ami aztán a hosszú beszélgetés alatt, mártogatós gyanánt a forró italban végzi majd!:-)

Ha tényleg sok lett belőle

Ha ilyen egyáltalán előfordulhat, akkor készíts belőle pudingot vagy morzsát, ami bármilyen édességhez felhasználható lesz a hosszú tél folyamán!

Ötlet: styleandhome.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...