2018.08.31. 16:33:00 13867 388

Mire jó a fél pár zokni? – Zseniális ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálatok is gyakori vendég a zoknigyűjtő manó? Tudjátok, aki minden mosás alkalmával komisz módon elcsen egy fél párat a zoknijait közül! A viccet félretéve, bosszantó jelenség tud lenni, ha valamiért eltűnik egy-egy fél pár zokni.

Páratlan zokni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Páratlan zokni

Mert a maradéknak már nincs sok haszna, végülis mit kezdjünk egy fél pár zoknival? Szegény, már teljesen haszontalan, valószínűleg a szemetesben landol majd… Vagy mégsem kell, hogy így legyen? Dehogy! Fél zokni is zokni, és nagyon is hasznos! Íme, néhány trükk arra, mire is használhatod a megmenekült példányokat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...