2021.10.14. 09:30:00 7358 243

Minimalista őszi dekorációk kis terekre, ha az időd is kevés kreatívkodni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ősz annyi, de annyi izgalmas lehetőséget tartogat! Mármint annak, akinek ideje, pénze és kézügyessége van hozzá… De ne búsulj, komolyabb barkács tudás nélkül is villoghatsz az ismerősök előtt, ha vendégségbe hívod őket. Pofon egyszerű ötletekből kerülnek ki ugyanis a legdekoratívabb idény díszek!

Egyszerű őszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyszerű őszi dekoráció

Elő a tavalyi díszekkel, és csapj le az idei akciókra; máris van új a nap alatt! A gyermek iskolai rajzkészletének segítségével nagyszerű dolgokra lehettek képesek.

1. Fessetek tökből vázát!

No de nem is akármiből! Belezzetek ki egy dísz- vagy sütőtököt. Kenjétek ki a belsejét vazelinnel, hogy ne rothadjon meg túl hamar, és temperával dekoráljátok ki a kedvenc őszi motívumaitokkal. Az így elkészült vázába szárított virágok és növények kompozíciója kerüljön! A fehér dísztökök úgy is különleges kellékké válhatnak, ha egyszínű festékkel virág és levél lenyomatokat applikáltok rájuk.

2. Tölts terményeket a vázába!

Az átlátszó üvegből készült vázák és befőttes üvegek jó szolgálatot tehetnek nekünk, ha például nagyobb mennyiségű apróbb gesztenyét, tobozt vagy makkot tudtál gyűjteni. Egy nagyobb vázába tegyél egy kisebb átmérőjű vázát, a kettő közötti részt töltsd fel az őszi terményekkel. A kisebbik vázába kerülhet a szárított vagy vágott virágokból álló csokor. Az utóbbihoz ne felejtsd a vizet sem!

3. Kukoricázzatok!

A kukoricacsövek megszáradt kukoricaszemei az ősz színeinek káprázatos lenyomatai. Használd is ki ezt a sokszínűséget és alkoss a szárított kukoricából ajtódíszt! Napocska vagy napraforgó is alkotható belőle, ha koszorút készítenétek.

4. Örök rózsa helyett készíts “örök búzát”!

Szárított búza kötegeket köss össze bordó vagy rozsda színű zsinórral, hogy feltűnőbb lehessen a naturális elemed. Ezt állítsd bele egy nagyobb üvegbúra alá. A kisebb kalászokat pedig kösd rá ugyanilyen zsinórral egy-egy fehér gyertyát tartalmazó üveg gyertyatartóra.

4. Vesd el a kockát!

Pontosabban tobzódj kockás mintában! a különféle kockás anyagok halmozása különösen meleg hangulatot áraszt a helyiségben. Keress kockás abroszt, szalvétát és párnahuzatokat! A vaskor, kötött takarók is kerüljenek ki az ülőalkalmatosságok karfáira!

5. Készíts “szélcsengőt” levelekből!

Nem kell más, mint egy koszorúalap, amit akárhová fellógathatsz majd. A koszorúra pedig fűzz rá jó néhány szál különböző méretű zsineget, amikre préselt vagy dekoranyagból kiszabott leveleket fűztél. A füzérek végére köss egy-egy kis fenyőtobozt is nehezéknek.

Forrás:www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...