2023.07.07. 10:59:32 6445 213

Mindennapi trükkjeink! – Újabb tippek, melyek megkönnyítik mindennapjainkat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha egy-egy hétköznapi problémánál úgy érezzük, megoldhatatlan. Ha nehezebb napjainkat éljük, akár a „mindennek vége” gondolata is felsejlik. Néha azért látni a fényt az alagút végén, rájövünk, hogy nincs minden veszve.

Otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otthon

A megoldás sokszor az orrunk, lábunk, szemünk előtt hever. Szerencsére mi, a XXI.század háziasszonyai akár az internet világát is segítségül hívhatjuk. Egy-egy vészhelyzet esetén az ember lánya először az anyukáját/nagymamáját hívja. Ám ha ők nem tudják a megoldást, jöhet az internet, a népszerű videómegosztók és az általuk kínált trükkök. Mondjuk ezek itt ni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...