2024.01.08. 17:45:00 6163 220

Mindennapi (bűvész)trükkjeink – Varázsold el a családot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bűvészek varázslatos világát mindenki, legyen az gyerek vagy felnőtt, férfi, nő, öreg, fiatal, a legnagyobb bámulattal nézi, figyeli. Mindannyian igyekszünk ellesni a kisebb vagy nagyobb trükköket és próbáljuk leutánozni őket. Mondhatni, lehetetlen vállalkozás!

Bűvésznő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bűvésznő

De ha már a legnagyobbak trükkjeit lemásolni nem is tudjuk, a sajátainkkal kábíthatjuk a nagyérdeműt, ugye? A lenti videókból szuper trükköket is elleshetsz (amik valóban kivitelezhetőek). Egyúttal megismerheted azt is, milyen csodálatos is az emberi test!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...