2020.09.10. 16:59:16 11770 254

Mi lesz veled, guriga! – Kreatív ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mióta gyerkőcünk van, az üres wc-papír gurigából csak egyvalami van: kevés. Mert tuti, hogy pont akkor landol a kukában egy-egy darab, amikor nagyon is szükségünk lenne rá. Hiszen szuper játékok készülhetnek belőle.

WC-papír guriga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC-papír guriga

És hogy még mire lehet jó néhány üres konyhai törlő, vagy wcpapír guriga? A lenti videóból ki fog derülni! Feltétlenül nézd meg, ha Nálatok is Dunát lehetne rekeszteni a rengeteg gurigával – vagy ha csak pár darab van otthon.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...