2019.07.22. 17:42:38 19099 374

Mi legyen a sorsa? – Ötletek műanyag flakonból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg gyermekkoromban készült belőle például madáretető, addig manapság általában a szelektív hulladékot gyűjtő konténerben végzi. Pedig nem kellene. Mert egy kiürült műanyag mosószeres flakon még rengeteg lehetőséget rejt magában.

Mosószeres flakon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosószeres flakon

Csupán alaposan ki kell mosnunk az üres flakont, aztán eltávolítani róla a címkét, és elővenni az olyan célszerszámokat, mint egy jól fogó filctoll, szike, esetleg olló vagy csiszolópapír. És már indulhat is a munka, vagy inkább a móka!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...