2024.04.20. 15:30:24 6056 211

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

Az az igazság, hogy tartunk tőle, hogy az általunk kitalált, megálmodott hossz csak szerintünk lesz jó, és az a „majd megnő” túl hosszú időnek tűnik egy rosszul megválasztott frizurával. Mit tegyünk, hogy ez ne így legyen? Elő a vonalzót, és számoljuk ki, vajon milyen hosszú lesz a számunkra ideális hajhossz?

A bűvös 5,5 centiméter!

Ez a távolság a fül alja, és az állunk között mérendő. Ha ez a táv hosszabb, mint 5,5 centiméter, csakis abban az esetben érdemes a hosszabb frizurát választanunk. Ellenkező esetben jobb, ha a rövidebb stílus mellett tesszük le a voksunkat!

Így számold ki!

Végy egy vonalzót és egy ceruzát vagy tollat. A vonalzót tedd a füled alá, hogy a fülcimpád legyen a kiindulópont. A ceruzát, tollat tedd az álladhoz, ekkor a két eszköz egy derékszöget zár majd be egymással. Nézd meg, a ceruza hány centiméternél keresztezi a vonalzót. Ha ez a táv 5,5 centiméter alatti, jöhet a rövid séró. Ha több mint 5,5 centiméter, kísérletezhetsz a hosszabb hajjal is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...