2023.07.15. 13:45:11 6218 203

Mentsd meg a nyarat ezekkel a trükkökkel! – Szuper ötletek a nyárra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron mintha minden IS könnyebben menne. Mert süt a Nap, mert jó idő van, mert biztos minden hétvégére jut valamilyen szuper program, vagy egyszerűen csak azért, mert nyár van. De legyünk őszinték: azért ennek a gyönyörű évszaknak is megvannak a maga nehézségei.

Nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár

Mert a strandon sem mindig fenékig tejfel az élet, mert mi van, ha otthon maradt a bikinifelső? Vagy ha kismamaként, nagy pocakkal ér minket a forró évszak? Esetleg nem tudunk megosztozni ketten vagy többen a „mindig eggyel kevesebb” darab gumimatracon? Még szerencse, hogy szinte mindenre van megoldás! Nézd meg a következő videót, hogy a nyári napok még kevesebb gonddal és bajjal teljenek majd!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...