2020.03.07. 16:20:05 14841 284

Ments időt, kreálj frizurát! – Szuper és gyors ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya általában azért növeszti meg a haját, hogy aztán mindenféle csinos, kreatív frizurát készíthessen belőle. Csak egyvalamit nem tudunk a hosszú hajunk mellé növeszteni: időt. Ezért sajnos a legtöbbször kibekkeljük a napot egy gyorsan összedobott copffal, vagy konttyal.

Frizura ötlet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura ötlet

Pedig sokszor semmi ördöngösség nincs fonat, vagy egy extrémnek tűnő, ám annál egyszerűbb hajviselet összeállításában. A lenti videóban rengeteg ötletet láthatsz, hogyan és miként dobhatod fel a napodat egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizurával!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...