2024.05.20. 17:45:05 4813 174

Még túl korai? – 4+1 jel, hogy még ne mondd ki az „sz”-betűs szót:)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy új szerelem feldob, magával ragad, felemel, repít. Szárnyakat kapsz tőle, és úgy érzed, átölelnéd az egész világot. Legszívesebben világgá kürtölnéd a boldogságod, és szerelmed tárgyának is elmondanád akár minden nap, minden percében, órájában, mennyire odavagy érte.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Az érzelmeket maximálisan meg kell élni, amit érzel, ki kell mondani. De vannak jelek, amelyek azt mutatják, még egy kicsit korai szerelmet vallani.

Még nem érzed?

A saját érzéseiddel már kezdesz tisztában lenni, de részéről még nem érzed, hogy ez szerelem lenne. Figyelj a jelekre, előbb vagy utóbb megmutatkozik majd, hogy komolyak-e a szándékai?

Ismered a barátaid?

Ha még nem, legyünk őszinték: ez a szerelem még nem hivatalos. Ha már a közvetlen barátok, haverok is tudják, ki vagy, bátrabban előhozakodhatsz az érzéseiddel.

Voltál már nála?

Természetes, hogy nem költöztök össze az első randi után, de még a második után sem. De azért szívesen megnéznéd, hogy hol él, ugye? Ha még nem vitt fel magához, tartózkodj a túl erős érzelmi megnyilvánulásoktól!

Mióta ismered?

Ha rég nem voltál már szerelmes, egy új találkozásnál nagyon gyorsan érzed a pillangókat a gyomrodban. De ezt ne keverd össze az igazi szerelem érzésével, mert előfordulhat, hogy ez még csak a kezdeti lelkesedés, az igazi érzelmek csak később jönnek.

Még nem tudni, mi is lesz ebből

Egy kapcsolat elején ritkán lehet tudni, mi is lesz a vége. De ha van egy olyan érzésed, hogy ez is csak egy újabb flört a részéről, inkább várd meg, míg biztos lesz abban, mit is akar. Így kevesebb az esélye annak, hogy Te is sérülsz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...