2023.12.22. 08:30:15 6229 219

Még mindig van mit javítani rajt? – 4+1 étel a jobb alvásért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már olvastál, számoltad a bárányokat (az összeset), bambultad a képernyőt, gondoltál valami szépre, gondolatban az össze zoknit összepárosítottad, de még mindig nem jön álom a szemedre? Ideje új módszereket bevetni, mert ennek így nem lesz jó vége!

Nyugodt alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugodt alvás

Ha gyorsan szeretnél javítani az alvásod minőségén, néhány finom falattal megteheted azt! No persze, nem alvás előtt kell őket fogyasztanod, de a nap utolsó étkezésébe beiktatva őket sokat segíthetnek a pihentető alvásban!

A kis zöld csoda

A kivi nem csak finom, hanem az alvásodra is jó hatással van. Tanulmányok szerint egy kivi elfogyasztása után 5 perccel hamarabb álomba szenderülünk, és 40 perccel tovább alszunk. Ez igazán csábító ajánlat, ugye?

Ugyan most nincs szezonja, de…

A cseresznye szintén magas melatonin tartalmával járul hozzá a minőségibb alváshoz. Ugyan most „soha el nem érkezőnek” tűnik a cseresznye szezon, azért jó, ha észben tartjuk ezt a fontos infót!

Ropogtass

Egy kis paradió a segítségedre lesz, ha sokat forgolódsz az éjszaka. Ezt a kis szemekben lévő káliumnak és szelénnel köszönhetjük. Már egy maréknyi is csodákra képes!

Az elérhető csodaszer

Ezek a roppanós olajos magvak tudnak valamit! A dióban lévő melatonin segíthet javítani az alvás minőségén, úgyhogy érdemes belőle elropogtatni egy az utolsó étkezés után.

A segítség úszva is érkezhet!

A halak nem csupán kitűnő omega-3 források, hanem melatonin tartalmuk sem elhanyagolható! Úgyhogy duplán, sőt, triplán is érdemes fogyasztani belőlük, mert isteni finomak is ezek mellett!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...