2023.12.22. 08:30:15 6211 219

Még mindig van mit javítani rajt? – 4+1 étel a jobb alvásért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már olvastál, számoltad a bárányokat (az összeset), bambultad a képernyőt, gondoltál valami szépre, gondolatban az össze zoknit összepárosítottad, de még mindig nem jön álom a szemedre? Ideje új módszereket bevetni, mert ennek így nem lesz jó vége!

Nyugodt alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugodt alvás

Ha gyorsan szeretnél javítani az alvásod minőségén, néhány finom falattal megteheted azt! No persze, nem alvás előtt kell őket fogyasztanod, de a nap utolsó étkezésébe beiktatva őket sokat segíthetnek a pihentető alvásban!

A kis zöld csoda

A kivi nem csak finom, hanem az alvásodra is jó hatással van. Tanulmányok szerint egy kivi elfogyasztása után 5 perccel hamarabb álomba szenderülünk, és 40 perccel tovább alszunk. Ez igazán csábító ajánlat, ugye?

Ugyan most nincs szezonja, de…

A cseresznye szintén magas melatonin tartalmával járul hozzá a minőségibb alváshoz. Ugyan most „soha el nem érkezőnek” tűnik a cseresznye szezon, azért jó, ha észben tartjuk ezt a fontos infót!

Ropogtass

Egy kis paradió a segítségedre lesz, ha sokat forgolódsz az éjszaka. Ezt a kis szemekben lévő káliumnak és szelénnel köszönhetjük. Már egy maréknyi is csodákra képes!

Az elérhető csodaszer

Ezek a roppanós olajos magvak tudnak valamit! A dióban lévő melatonin segíthet javítani az alvás minőségén, úgyhogy érdemes belőle elropogtatni egy az utolsó étkezés után.

A segítség úszva is érkezhet!

A halak nem csupán kitűnő omega-3 források, hanem melatonin tartalmuk sem elhanyagolható! Úgyhogy duplán, sőt, triplán is érdemes fogyasztani belőlük, mert isteni finomak is ezek mellett!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!