2018.08.12. 10:57:31 9682 296

Még mindig tombol a nyár! – És vele együtt a szandálos, papucsos időszak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már a forró évszak utolsó hónapját tapossuk, azért ne temessük még a nyarat: még előttünk áll jó néhány hét, néhány meleg nyári este, forró nyári nap. És még sokszor magunkra ölthetjük kedvenc nyári szettünket. A tökéletes kombinációhoz persze tökéletes lábbeli is dukál, így nyáron tökéletesen ápolt lábakkal.

Lábfürdő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lábfürdő

Ám ahogy télen a „bezártság”, nyáron a meleg, a folyamatos „levegőzés” is megviselheti a lábfejünket. Kiszárad, a nem mindig kényelmes szandi, nyári cipőcske, papucs feltöri, a sarok bőre érdessé válik. Ilyenkor jönnek jól a mentőötletek, gyors pakolások formájában.

Ennél egyszerűbb nem is létezik!

Csupán két hozzávaló kell, hogy lábaid újra régi fényükben tündököljenek! Vágy egy érett, akár extrém érett banánt, nyomkodd össze egy villával, tegyél hozzá némi olívaolajat és masszírozd át vele a lábfejed száraz részeit. Hagyd hatni 15 percig, majd mosd le alaposan.

Ha szereted a hagymát!

Kicsit szagosabb megoldás a most következő, úgyhogy inkább akkor alkalmazd, amikor másnap nincs jelenésed. Ehhez kell 2 evőkanál olívaolaj, fél hagyma, 1 evőkanál só, amit alaposan keverj össze (a hagymát természetesen vágd fel apró kockákra), majd finoman masszírozz be a lábfejeidbe. Ha megvagy, tekerd körbe őket egy-egy törölközővel, és hagyd így egy órán keresztül. Ne felejtsd el magad mellé készíteni a legszükségesebbeket: innivaló, a kedvenc könyved, magazinod, hogy teljes legyen az ellazulás 1 órán keresztül. Ha letelt a 60 perc, alaposan öblítsd le a „lábápolót”.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...