2015.11.14. 08:23:03 5506 253

Még mindig sütőtök! – Készíts belőle bőrradírt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ősz kedvenc csemegéje volt/van a sütőtök, de Te már egy picit unod. De még mindig van egy nagyobbacska, amit kár lenne kidobni, de már egy apró falatot sem tudnál letuszkolni a torkodon. És ezzel a család többi tagja sincs másként. Mi legyen a narancssárga csoda sorsa?

Sütőtök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütőtök

Akár hiszed, akár nem, a sütőtök remekül megállja a helyét a saját, otthoni kozmetikai szalonodban. Hogy mégis hogy? Mondjuk bőrradírként!

Így lesz sima bőröd sütőtökkel

Ami kell a csodálatos radírhoz:

  • egy sütőtök

  • egy maroknyi só

  • egy maroknyi cukor

A tököt meghámozzuk, megfőzzük és pürésítjük. A pürét a sóval és a cukorral összekeverjük és már kész is. A masszát zuhanyzás vagy a kádban ejtőzés közben lágyan masszírozd be a bőrödbe, különös tekintettel a combokra és élvezd, ahogy a narancssárga gyümölcshús folyadékkal és vitaminnal tölti fel a bőrödet.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...