2018.04.15. 17:41:35 14775 304

Még mindig a gyerkőcök hajvágásáról! – Most jönnek a frizurák! FOTÓK
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szóval, megvan az első időpont a gyermekkel a fodrászhoz, lelkiekben is felkészültünk, a kedvenc játékokat is összegyűjtöttük vészhelyzet esetére, és már alig várjuk, hogy kisfiunk/kislányunk új frizurájával tündökölhessen – mi pedig olvadozhassunk a csodálattól!:-)

Gyerek fodrásznál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek fodrásznál

Ha megvan tehát a kellő felkészülés (cikkünk talán segíthet ebben), már csak a megfelelő frizurát kell kiválasztanunk! Íme, néhány ötlet hajszobrászhoz készülő lelkes kisfiúknak!:-)

Kisfiú frizura1Kisfiú frizura1
Kisfiú frizura2Kisfiú frizura2
Kisfiú frizura3Kisfiú frizura3
Kisfiú frizura4Kisfiú frizura4
Kisfiú frizura5Kisfiú frizura5
Kisfiú frizura6Kisfiú frizura6
Kisfiú frizura7Kisfiú frizura7

Forrás: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...