2023.05.07. 08:29:45 6804 243

Lyuk a nadrágon – Így tüntesd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megtalálni az igazit nem könnyű feladat! És most még „csak” a kedvenc, mindenhez IS passzoló, mindenkor IS ránk passzoló nadrágról beszélünk. És ha megvan, annál nehezebb elengedni. Pedig egyszer muszáj lesz, mivel a viszonylag gyakori használattól elég hamar elhasználódik, esetleg kis is lyukad.

Nadrágok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nadrágok

A térdénél, hátul a zsebnél, esetleg középen, ahol a 2 combunk össze-összeér az anyag egyszer csak megadja magát, és nincs mit tenni, a nadrág mehet a szemétbe (jajj, de rosszul hangzik), jobb esetben „játszósnak” (ez kicsit jobb, de otthon hordani a kedvencünket sem az igazi).

Mentsd, ami menthető!

Ha van néhány szuper trükk a tarsolyodban, amivel megmentheted az aktuális kedvenc nacid, az biztos nem árt. Íme, néhány tipp, ha eltüntetnéd, csökkentenéd a lyukat, lyukakat a kedvenc nadrágodon!

Fő a védelem!

Ha szeretnéd a bőrödet, és a nacit is védeni a kidörzsölődéstől, mondjuk a combodon, egy combszalag ebben a segítségedre lehet. Vedd fel a nadrág alá, és mind a nadrág, mind a belső combod védve lesz az esetleges kidörzsölődés ellen.

Ha hanyagolnád a szalagot!

Hasonló elven működnek a különböző spray-k, vagy éppen krémek. Ezeket fel kell vinni a problémás területre, és megvédik a bőrt az izzadástól, a kipirosodástól, amennyiben a felületek összeérnének.

Érdemes figyelni!

Bizony, méghozzá az anyagra! Nem baj, ha kicsit rugalmasabb anyagú nadrágot választasz, hogy engedjen egy kicsit, és így kevésbé lesz hajlamos arra, hogy sérüljön, kilyukadjon.

Elő a varrókészlettel!

Ha a keletkezett lyuk még nem olyan vészes, és olyan helyen van, ahol könnyedén „álcázható”. Ha térden, farrészen van a „szellőző”, oda kerülhet egy helyes felvarró! Irány a legközelebbi rövidáru bolt, ahol válogathatsz a szuperebbnél szuperebb minták közül!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...