2015.12.04. 16:43:09 7415 281

Lesd el az ajándékcsomagolás csínját-bínját igazi profiktól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hallottad már, hogy "jaj, ez az ajándék olyan szépen be van csomagolva, hogy vétek kibontani!" Nem? Nos, akkor nem tartozol az igazi csomagolóművészek körébe. Ez most megváltozhat! Legyél te is profi csomagoló, és lepd meg szeretteidet!

Ajándékcsomagolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándékcsomagolás

Egy valódi háziasszony és háziúr az ajándékcsomagolással is jól boldogul. Íme, néhány ügyes tipp, ami több mint egy egyszerű házi praktika. Valljuk be, karácsonykor szeretünk szépen becsomagolt ajándékokat adni és kapni, valamint az ajándékok becsomagolása, hozzátartozik az ünnepi készülődéshez

A japán módszer

Ezzel a technikával azok is egyszerűen becsomagolhatják az ajándékokat, akik nem éppen a csomagolóművészek. A módszert a négyzetes ajándékcsomagokon könnyűszerrel bevethetitek.

A szokásos formától eltérő dobozok csomagolása

Az amorfabb ajándékok már fejtörést okozhatnak, de minden formának megvan a saját technikája, tallózz a következő videóban!

Ha valami különlegeset alkotnál, próbáld ki az alábbi csomagolások egyikét!

Gyönyörű, design csomagolás

Hajtogass saját tasakot!

Azt tudjuk, hogy a karácsonyi táskáknak nem túl jó az ár-érték aránya, ezzel a módszerrel azonban elkészítheted a saját tatyódat!

Italok csomagolása

Ha nem szeretnél italos táskákra több pénzt kiadni, és szeretnéd, hogy az ital valóban meglepetés legyen, csomagold be ezzel a módszerrel:

Írta: kábé

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...