2015.12.04. 16:43:09 13498 291

Lesd el az ajándékcsomagolás csínját-bínját igazi profiktól!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hallottad már, hogy "jaj, ez az ajándék olyan szépen be van csomagolva, hogy vétek kibontani!" Nem? Nos, akkor nem tartozol az igazi csomagolóművészek körébe. Ez most megváltozhat! Legyél te is profi csomagoló, és lepd meg szeretteidet!

Ajándékcsomagolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándékcsomagolás

Egy valódi háziasszony és háziúr az ajándékcsomagolással is jól boldogul. Íme, néhány ügyes tipp, ami több mint egy egyszerű házi praktika. Valljuk be, karácsonykor szeretünk szépen becsomagolt ajándékokat adni és kapni, valamint az ajándékok becsomagolása, hozzátartozik az ünnepi készülődéshez

A japán módszer

Ezzel a technikával azok is egyszerűen becsomagolhatják az ajándékokat, akik nem éppen a csomagolóművészek. A módszert a négyzetes ajándékcsomagokon könnyűszerrel bevethetitek.

A szokásos formától eltérő dobozok csomagolása

Az amorfabb ajándékok már fejtörést okozhatnak, de minden formának megvan a saját technikája, tallózz a következő videóban!

Ha valami különlegeset alkotnál, próbáld ki az alábbi csomagolások egyikét!

Gyönyörű, design csomagolás

Hajtogass saját tasakot!

Azt tudjuk, hogy a karácsonyi táskáknak nem túl jó az ár-érték aránya, ezzel a módszerrel azonban elkészítheted a saját tatyódat!

Italok csomagolása

Ha nem szeretnél italos táskákra több pénzt kiadni, és szeretnéd, hogy az ital valóban meglepetés legyen, csomagold be ezzel a módszerrel:

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?