2022.04.28. 12:10:00 6706 272

Lélektisztítás gyógynövényekkel? Van ilyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyógynövények varázslatos világa évezredek óta nyűgözi le és tartja izgalomban az emberiséget. Rég elfeledettnek hitt tudás kerül elő újra és újra, amelyekkel testi jólétünk mellett lelkünk egészsége is megőrizhető.

Bazsalikom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bazsalikom

Ha korábban azt hitted, hogy a gyógy- és a fűszernövények tudománya megáll a testi problémák enyhítésének segítésében, most elkezdhetsz más szemmel nézni a herbáriumok kedvelt kincseire. Lássuk, mi mire való még!

Bazsalikom

A béke növényének tartják, mert jelenlétével segíthet az emberi kapcsolatokat erősíteni. A lelki megtisztulást is a bazsalikomnak tulajdonítják.

Citromfű

A test fájdalmainak csillapítása mellett szintén gyakran használják a depressziós vagy szorongó lelkületű személyek tüneteinek enyhítésére. A citromfüvet hálószobánkban érdemes tartani.

Csalán

Bejárati ajtónk környékére ültetve a csalánnak tulajdonított erő képes lehet megvédeni házunk népét a külső ártalmak ellen. A fájdalmas csípéséről ismert növény segíthet a meghitt hangulatba kerülésben is.

Gyermekláncfű

A köznyelven csak pitypangként emlegetett sárga virágú növénnyel lelki erőnket és kitartásunkat tudjuk növelni.

Körömvirág

Lelki bajaink enyhítőjeként érdemes asztalunkon tartani egy-két cseréppel az élénk színű virágból, mivel nyugalmat hozhat számunkra ez a gyógynövény.

Rozmaring

A szeretet és a pozitivitás erősítése mellett a stresszt is segíthet csökkenteni. Ehhez csupán egy kis csokor szárított rozmaringot kell az ablakunkba akasztani.

Forrás: www.bien.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...