2022.06.18. 08:31:35 7091 264

Legyen újra ropogós a salátád! – Csupán 10 perc és 2 összetevő kell hozzá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokunk örömére a nyár egy igazi diétázós időszak is lehet, hiszen finomabbnál finomabb zöldségek állnak rendelkezésünkre, hogy belőlük egészséges saláta készülhessen. (A csábító fagyiktól, gyümölcsöktől most tekintsünk el.:-)) Akkor a legjobb, ha minden zöldség friss és ropogós!

Görögsaláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Görögsaláta

Persze, a reggel elkészített saláta esetében a ropogósságról délben, vagy éppen délután már nemigen beszélhetünk. Természetesen, egy kicsit szottyosan is ehető, finom a salátánk, de ropogósan az igazi.

Éleszd fel a szottyos salátádat!

Szerencsére nincs minden veszve akkor sem, ha ropogós saláta levelekre vágysz a fonnyadt helyett! Egy szuper konyhai trükk segíthet neked. Egyszerűen mártsd a leveleket 10 percre hideg vízbe, melyben előzőleg elkevertél egy kanál cukrot. A salátád így újra ropogós lesz! Jó étvágyat hozzá!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...