2021.09.13. 10:46:46 8112 307

Legyen tökéletes! – Így illeszd be a lehető legjobban a sütőpapírt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sütőpapír szuper találmány. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg a használatával. Hiszen segítségével nem ég le a tepsiben sütött étel, így megkímélhetjük magunkat egy kiadós súrolástól. Azért néha meggyűlik a bajunk ezzel a papírdarabbal is.

Sütőpapír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütőpapír

Mondjuk úgy, hogy elég mozgékony, hiszen a tepsibe rakva előszeretettel vándorol el a kisebb vagy nagyobb papírdarab, nem kis kellemetlenséget okozva ezzel a sütés utolsó, vagy inkább utolsó előtti szakaszában. Hogy hogyan küszöbölhetjük ki ezt az apró problémát? Ki hinné, hogy csak egy kis víz kell hozzá!

Hogy a sütőpapír a helyén maradjon…

-Vágd méretre a sütőpapírt, gyűrd össze, majd tedd csap alá és enyhén nedvesítsd be. Óvatosan nyomkodd ki a papírból a vizet, majd simítsd ki. Itt még tehetsz egy kísérletet arra, hogy lerázd a felesleges vizet a papírról, majd szépen igazítsd bele a tepsibe. Már indulhat is a sütés!

-Ha nem bíbelődnél a gyűréssel, kinyomkodással, simítgatással, csak fújj egy kis vizet egy szórófejes flakonból a tepsibe, és úgy igazítjuk bele a papírt.

Húsok, sütemények, kelt tészták alá is tökéletes megoldás.

Forrás: nosalty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...