2021.09.20. 17:48:37 8759 299

Legyél ügyes, mint egy chef! – Ezeket a konyhai trükköket sajátítsd el hozzá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hála a versenyzős-főzős műsoroknak, manapság már szinte élőben nézhetjük, milyen profin dolgozik egy szakmájában kiemelkedő chef. Bevallom, engem a fénysebességgel történő hagymaszelés nyűgöz le még mindig a legjobban. Pedig tudnak ők mást is!

Főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főzés

A videóban szereplők pedig aztán biztosan! Ha Te is szeretnéd tökélyre fejleszteni a konyhai tudásodat, ne légy rest megnézni a lenti videót. Figyelj és tanulj a profiktól!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...