2020.08.18. 17:53:45 8749 249

Légy még megnyerőbb! – Ezeken változtass!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csodálattal nézem azokat az ismerőseimet, akik mintha életük minden egyes percében átjárna a magabiztosság és a határozottság. Természetesen nekik is vannak rossz napjaik, amikor nem látják olyan rózsásan az életet. Vajon mit csinálnak jól, hogy ez kívülről nem látszik?

Mosolyogni jó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolyogni jó

A magabiztosság sokszor egészen apró dolgokon múlik. Például ezeken itt ni!

Ne másoktól várd a szeretetet!

Fontos, hogy ne attól várd az önbizalmad növekedését, hogy mások szeretnek, hanem magaddal legyél elégedett, magadat szeresd! Ha Te sem szereted saját magadat, hogy várod el ezt másoktól? Továbbá, ha valaki nem szereti saját magát, nem bízik magában, az a kisugárzásán is meglátszik!

Nem mindegy a külső sem!

Természetesen nem azt mondjuk, hogy újítsd fel a teljes ruhatáradat, de néhány csinosabb darab amiben maximálisan jól érzed magad, sokat dobhat a kisugárzásodon is!

Mosolyogj!

Ha sokat mosolyogsz, akár kicsit erőltetve is, az hatással lesz a hangulatodra is, illetve környezetedre is, méghozzá pozitív irányba. Jó, ha legreménytelenebb helyzetben sem veszíted el a humorérzéked, ez segít átvészelni a legnehezebb pillanatokat is.

Csak pozitívan!

Bizony, a legrosszabb szituációban is érdemes a jót keresni, annak pozitív hatását, oldalát nézni! Így tulajdonképpen minden helyzetet, legyen az jó vagy kevésbé jó, sikerrel fordíthatsz a saját javadra!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.