2024.03.18. 12:29:23 4097 166

Légy elégedett, légy boldog! – 3 tipp, hogy sikerüljön
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A boldogságunk útjában néha saját magunk állunk! Az önmagunkkal szemben támasztott túlzott elvárások, az, hogy nem magunkra, hanem másokra figyelünk, nagyban megnehezíti a helyzetet. Pedig boldognak lenni nem is olyan bonyolult.

Boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság

Nem mondjuk, hogy ha figyelsz a következőkre, akkor azonnal üldözni fog a boldogság, de az biztos, ha erre a néhány dologra figyelsz, könnyebben rálépsz majd a boldogság útjára!

  • Légy elfogadóbb! Mind magaddal, mind másokkal, de főleg egy adott élethelyzettel szemben! Nem azt mondjuk, hogy törődj bele, bárhogy is alakul a sorsod és ne próbálj meg javítani rajt. De sajnos vannak élethelyzetek, amikkel nem tudunk mást kezdeni, minthogy elfogadjuk őket!

  • Tanulj meg koncentrálni! Ha könnyen kizökkensz, legyen szó munka, családi megbeszélés vagy csak egy szimpla beszélgetés, az hosszú távon elégedetlenségre ad okot. A figyelem fejleszthető, csak találd meg a számodra megfelelő technikát. Megéri!

  • Vállald a felelősséget! Állandóan áttologatni másra, és nem vállalni valakiért, valamiért a felelősséget egyáltalán nem felnőtt viselkedés. Ez persze feszültséget szül benned, ami hosszú távon boldogtalansághoz vezethez.

Forrás: brigitte.de/ Pia Klaus

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...