2023.10.09. 14:00:26 7602 277

Légy boldog, mondj Nem-et! – Erre a 3 dologra mindenképpen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Voltál már vele úgy, hogy annyira akartad a boldogságot, úgy érezted, mindent IS megteszel érte, de valamiért mégsem jön? Sokszor saját magunkat tudjuk a legjobban akadályozni, a legtöbbször olyan dolgokkal, amikre nem is gondolunk. Egy-egy jól irányzott „Nem” néha bizony csodákra képes!

Boldog emberek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog emberek

Ugyan mi is akkor vagyunk boldogok, ha a körülöttünk lévők boldogok, de ez fordítva is igaz. Ha mi magunk boldogok vagyunk, azt a körülöttünk lévők is megérzik. Ez bizony sokszor azzal jár, hogy muszáj szeretteinknek, családunknak, barátainknak nem-et mondani egy-egy kérésére. Lássuk, melyek azok a kérések, amelyekre nyugodt szívvel mondhatunk nem-et, csakis a saját érdekünkben.

Mondj nem-et, mert…

... a Te jólléted is fontos!

Igen, itt jön az a bizonyos „mások boldogsága az én boldogságom is” dolog. De hidd el, az, hogy Te jól érezd magad és boldog legyél, van annyira fontos, mint a körülötted lévőké. Szóval, ha úgy érzed, egy kérés terhes számodra, nyugodtan mondj nem-et!

... nem kell mindig mindenben pedánsnak lenni

Szalad a ház, a munkahelyi e-mailek között is rendet kellene tenni, és csak gyűlnek a teendők? Úgy érzed, körülötted minden teljes káosz? Akkor állj meg egy picit, vegyél egy mély levegőt, szelektálj, de nem kell, hogy minden mintaszerű legyen körülötted! Szóval, mondj néha nem-et a tökéletességre és egyszerűen csak élvezd a dolgokat úgy, ahogy vannak!

... hasonlítgatni nem jó!

Te is folyamatosan hasonlítod magadat másokhoz? Ki miben jobb, másabb, mint Te? Azt gondolod, ez a fejlődésed kulcsa? Tévedsz! Ez a boldogtalanság, a stressz és az örök elégetettlenség forrása! Mindenki egyedi, mindenki másban jó! Élvezd, hogy belőled csak egy van és értékeld a saját kisebb vagy nagyobb egyediségeit!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...