2020.01.23. 22:15:48 8084 228

Latte, (nagyon) másként! – Mentes is, finom is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy forró italt iszogatni így tél közepén? Nincs is jobb dolog, ami kilendítené az embert a téli „depiből”. Ám ha az életmódod, egyéb ételallergia, intolerancia miatt a tejes finomságokat hanyagolnod kell, íme, egy szuper finom, szuper érdekes alternatíva.

Pink latte - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pink latte

Hogy ezzel a finomsággal nem csak a szomjad olthatod, hanem még fontos vitaminokat is magadhoz vehetsz, az már csak hab a tortán! Mindez a különleges hozzávalóknak köszönhető!

Céklás latte

Ezeket a hozzávalókat gyűjtsd be hozzá:

  • fél liter mandulatej

  • 1 darabka gyömbér

  • 1,5 dl fehér tea (lehet édesíteni, pláne, ha a mandulatej sem édes)

  • fél fej cékla

Öntsük a céklára és a gyömbérre a teát és pürésítsük alaposan össze. Ha maradnának benne nagyobb darabkák, érdemes átszűrni az italt. A mandulatejet habosítsuk fel, majd öntsük ki csészékbe és óvatosan töltsük rá a pürésített céklalevet. Tetszés és ízlés szerint díszíthető, „felturbózható”!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...