2020.04.06. 10:47:08 8094 267

Last minute húsvéti ínyencségek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, de én minden nagyobb ünnep előtt, szinte minden évben meglepődöm, hogy újra itt van! Nemrég volt karácsony, most pedig már újra húsvétra készülünk! Remélem, már mindenki teljes gőzzel hangolódik a nyuszis ünnepre!:-)

Húsvét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét

A baj nem is a rácsodálkozással van, hanem azzal, hogy ezzel együtt rendszerint elcsúszok mindennel: ajándékvásárlás, nagytakarítás, ráhangolódás, receptek! Apropó, receptek! A lenti videó segítségével még Te is gyorsan betervezheted a húsvéti menüt, finomságokat, úgyhogy csak ügyesen.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...