2020.09.12. 13:03:02 10034 301

Kukkants be a konyhádba és szépülj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor a leghatásosabb kozmetikai szereket nem a drogériákban, boltok polcain kell keresnünk, hanem az otthonunkban. Ám ott még csak nem is fürdőszobában, sokkal inkább a konyhánkban bukkanhatunk ezekre a csodaszerekre. Nézzük, mitől szépülhetünk!

Szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség

Nem csak kőrözöttként finom!

A túró valódi csodaszer lehet: bőrödre felvive feltöltheti azt, eltűntetheti a bőregyenetlenségeket, de ezek mellett a szemek alatti karikák eltűntetésében is segíthet.

Épp aktuális

Sütőtök szezonban annak magjait is érdemes hasznosítani! Őröljünk le két evőkanálnyi tökmagot, de ne túl finomra! Tegyünk hozzá egy evőkanál joghurtot, keverjük össze, fedjük le és hagyjuk állni kicsit. Ha megvagyunk, vigyük fel az arcunkra, gyengéden masszírozzuk át vele a bőrünket, majd alaposan öblítsük le!

Ne csak idd!

Fényt ad a hajadnak, felfrissíti a fejbőröd vérkeringését, eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, ha alkalmanként jól lehűtött ásványvízzel öblíted át tincseid.

Nem csak a salátádra

Néhány konyhai papírtörlőt itass át olívaolajjal, tedd a nyakadra, majd tekerd körbe egy törölközővel! Pihenj le, hagyd hatni egy ideig az olajat, hogy nyakad bőre felszívja a benne található vitaminokat, ásványi anyagokat.

Forrás: familien-welt.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Még a széltől is óvnád? – Ne tedd, mert sokat árthatsz neki!

Az, hogy mindig mindentől meg akarjuk védeni a gyerekünket, gyakran az őszinte szeretet és gondoskodás jele. Azonban ha túlságosan óvjuk őket, az akadályozhatja a fejlődésüket és az önállóságukat. A kihívásokkal és nehézségekkel való szembenézés, vagyis a szembenézésre való megtanítás is a nevelői feladatok része.

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.

Lassan járj, tovább élsz! - A lassítás művészete

Hurry sickness (“sietés betegség”). Ez az angol kifejezés a sietést mint modernkori „betegséget” állítja elénk, noha nem tartozik a szorosan vett tényleges egészségügyi vagy mentális rendellenességek körébe. Mindennek ellenére nem hagyható figyelmen kívül, hiszen a „rohannom kell” üzemmód folyamatossá válása jelentős mértékben átrendezheti és átminősítheti az élet számos területét. Továbbá nem mentes a feszültségtől és aggodalomtól sem, így nagy a lehetősége annak, hogy nem tudjuk kihozni a legjobbat a pillanatokból. Hogyan változtathatunk ezen?