2021.12.13. 17:47:58 10618 331

Krumpli, burgonya, bárhogy hívják, imádod? – Gyors krumplis receptek videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Krumplifőzelék, prósza, egy jó gulyásleves, egy egyszerű paprikás krumpli, esetleg egy krémes krumplipüré – mind egyszerű, de nagyszerű, laktató finomság. Könnyű elkészíteni és kiadós, úgyhogy a burgonya mindannyiunk konyhájában előkelő helyet foglal el.

Krumplipüré - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Krumplipüré

És még mennyi minden finomság készíthető ebből a zöldségből! Ha szeretnéd feldobni a burgonyás receptjeid repertoárját, 7 új finomságot ajánlunk Neked!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...