2020.11.27. 19:00:42 7627 211

Köszöntünk, tél! – Télváró ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, de már csak pár nap, és újra itt a tél első, és az év utolsó hónapja. Izgalmakban gazdag volt a mögöttünk álló időszak, így azt hiszem, nem bánjuk, ha nemsokára vége ennek az évnek. No, de addig is hangolódjunk a hideg évszakra!

Forró italok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró italok

Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán néhány apróságot kell a hétköznapjainkba becsempészni, hogy megjöjjön a téli hangulatunk!

-Izzítsd a sütőt! Ugyan a sütőtököt már ősszel felfedeztük magunknak, finomabbnál finomabb ételeket készíthetünk belőle. Ám ha igazi téli ízre vágysz, akkor vágd szeletekre a sütőtököt, csurgasd le mézzel és mehet is a sütőbe.

-Jöhetnek a filmek? Ha télre hangolódnál, a havas filmekkel nyert ügyed van! Csak néhány a teljesség igénye nélkül:

Szerelem a végzeten

Holiday

-**Ha nincs időd filmezni!*** Maradnak a téli dalok!

Gwen Stefani: Early Winter

-Ha ettél, igyál is!:-) Mondjuk kortyolj egy finom forralt bort, puncsot, vagy forró csokit!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...