2017.11.27. 14:59:42 14125 377

Kopogtató borostyánból - az ajtó dísze
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tele van a kertünk borostyánnal? Nem tudunk mit kezdeni az őszi munkálatokban lemetszett ágaival? Esetleg kósza szalma koszorú alapok rontják a levegőt a sufniban? Nosza, rittyentsük szépen kopogtatót ezekből is. Itt van a karácsonyvárós időszak, nem is lehet szebb dísze az ajtónak egy általunk kötött ajtókopogtató koszorúnál.

Karácsonyi kopogtató - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi kopogtató

Amire szükségünk lesz:

  • borostyán, jó sok
  • szalma koszorú alap
  • kötöző drót, lehetőleg zöld
  • metszőolló, drótvágó
  • színes szalag

Hogyan lássunk hozzá?

A lemetszett borostyán ágakat kisebb darabokra vágjuk, de a nagyobb leveleket például önállóan is fel fogjuk tudni kötözni a koszorúra. A koszorú lényege az, hogy a borostyánnal gyakorlatilag beborítjuk az egész alapot. Elkezdeni úgy fogjuk a munkát, hogy a szalmára rakunk egy hurkot a drótból, majd szépen akkurátusan, körbe-körbe elkezdjük ráerősíteni a borostyán ágakat a levelekkel együtt. Egy darabka ág levéllel, egy tekerés. Sokszor megyünk körbe, és tényleg jó sok borostyánt fogunk felkötözni. Ennek eredménye lesz egy olyan koszorú, amiből nem is látszik ki a szalma alapja. Amikor úgy látjuk, hogy a nagy zöld levélhalmon kívül nem is látszik más a kopogtatónkból, elkötjük a drótot, majd elvágjuk. Színes szalagból – leginkább piros színűből – kötünk egy szalagcsokrot, beletűzzük a koszorúba, az egészet felerősítjük az ajtónkra, és tádámmm, készen is van a saját gyártású kopogtatónk. Az egész utca csodálni fogja.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...