2022.04.16. 17:48:13 6854 226

Könnyítsd meg a mindennapjaid szülőként – Zseniális találmányok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egyszer biztos, hogy ha az ember szülő lesz, bizony megindul az állandó agyalás, kreatívkodás, ügyeskedés. Hol egy veszekedést kell villámgyorsan megoldani, hol a leleményes anya és apa logisztikai feladatokat old meg. Mindeközben pedig figyel gyermekei kiegyensúlyozott lelki és testi fejlődésére.:-)

Boldog család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog család

De legyünk csak őszinték: bármilyen kreatívak, elszántak, lelkesek vagyunk, néhanapján nekünk is szükségünk van egy kis segítségre. Ez érkezhet a nagymamától, aki megsüti a gyerekek kedvenc sütijét és/vagy be is vállalja a kis lurkók felügyeletét egy rövid időre, hogy legyen néhány szabad óránk. És érkezhet a segítség teljesen vadidegenektől is, akik remek háztartási és konyhai eszközök, gépek, olykor apróságnak tűnő csodák fel- és kitalálói, csakis azért, hogy a mi életünk gördülékenyebb, könnyebb legyen. A lenti videó ezekből a csodákból mazsolázgat. Válogass Te is kedvedre!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...